Omdat luchtvaart

over passie gaat

Verzekeringen en consultancy in de luchtvaart

Omdat wij graag helpen en luchtvaart al 40 jaar onze passie is, staat zorgeloos vliegen bovenaan! Wij regelen de juiste luchtvaart verzekering voor u. Daarnaast ondersteunen wij start-ups en gevestigde luchtvaart ondernemingen op het gebied van marketing en communicatie.

Flight Deck staat voor

Ervaring
Passie
Service
aukje_foto

Ada Aukje Engel
Director

Photo: Paul Brussee
olivier_foto

Olivier Vijgen
Account Manager Insurance

james_foto

James-Leon Roberts
Partnering Freelance Consultant Aviation

marielle_foto

Mariëlle van Houdt
Account Manager Insurance

Team & Mission

“ECHTE Luchtvaartspecialisten”

Met een grondige kennis van de luchtvaartmarkt en de wens om mensen te helpen, is ons team constant gericht op het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten in een zeer veeleisende Luchtvaartsector.

Onze Luchtvaart verzekeringsafdeling volgt nauwgezet de laatste regelgeving en wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten, daarbij samenwerkend met alleen de beste maatschappijen in de markt. De meeste van onze accountmanagers hebben een vliegbrevet en/of een achtergrond in de luchtvaart, wat betekent dat ze de sector echt begrijpen!

Onze adviesafdeling richt zich op advies projecten aan bestaande luchtvaartbedrijven en start-ups. In september 2022 zijn wij een samenwerking aangegaan met Roberts Tribe Consulting. Roberts Tribe Consulting is gespecialiseerd in schema planning, vluchtuitvoering, vliegtuig- en bemanning beheer, operationele controle, MRO en IT-support; een perfecte aanvulling op onze verkoop- en marketingondersteuning aan opdrachtgevers.

Met een gecombineerde luchtvaart ervaring van meer dan 50 jaar, voegen we onmiddellijk waarde toe; door snel tot de kern van het probleem te komen, passende oplossingen te bieden en de resultaten te behalen waar klanten naar op zoek zijn.

Wat zeggen partners en cliënten?