Omdat luchtvaart

over passie gaat

Verzekeringen en consultancy in de luchtvaart

Omdat wij graag helpen en luchtvaart al 40 jaar onze passie is, staat zorgeloos vliegen bovenaan! Wij regelen de juiste luchtvaart verzekering voor u. Daarnaast ondersteunen wij start-ups en gevestigde luchtvaart ondernemingen op het gebied van marketing en communicatie.

Flight Deck staat voor

Ervaring
Passie
Service
aukje_foto
Photo: Paul Brussee

Wie ben ik?

Flight Deck heb ik opgericht vanwege mijn passie voor het vliegen en om mensen te helpen. Met een achtergrond in zowel de luchtvaart als de financiële dienstverlening heb ik mij nu gespecialiseerd op het gebied van verzekeringen en marketing in de luchtvaartsector.

Sinds 1980 ben ik regelmatig te vinden op het (zweef-) vliegveld en bij aanverwante bijeenkomsten. Door het werken bij Pan American World Airways, Transavia en Air Aruba is de luchtvaart voor mij een zeer bekend, maar elke dag weer fascinerend, werkterrein geworden.

Ik ben opgeleid en heb werkervaring aan de advieskant van de financiële dienstverlening van hypotheekadvies tot beleggings analyses. Ik focus mij primair op luchtvaart (schade) verzekeringen en de schadeafhandeling.

Daarnaast kan ik door mijn Business Management & Marketing achtergrond en ervaring als ondernemer start-ups begeleiden die mij weer de nodige energie teruggeven. Ik wil klanten de persoonlijke aandacht geven die ik zelf ook belangrijk vind om te krijgen.

- Ada Aukje Engel

Wat zeggen partners en cliënten?