Ons netwerk & ervaring

geeft je een kick-start

Marketing & communicatie

Flight Deck Consultancy helpt jouw start-up te groeien. Alle start-ups willen groeien, maar kunnen dit niet door een gebrek aan ervaring en netwerk in de luchtvaartsector. Jouw focus is op de ontwikkeling van je product of service. Wij helpen met het opzetten van marketing, communicatie of bedrijfsontwikkelingsplan.

  • Meer bekendheid creĆ«ren voor jouw startup in de luchtvaart wereld.
  • Vertegenwoordiging van jouw zaak op marketing events.
  • Contacten leggen met mogelijke investeerders.
  • Vormgeven van marketing, communicatie of bedrijfsontwikkelplan.
  • Actieve of passieve ondersteuning bij het sales & marketing proces.

Hoe laat je jouw start-up groeien in de aviation wereld?

1.

Analyse huidige positie

2.

Marketing of communicatie plan opstellen

3.

Korte en lange termijn doelen stellen

4.

Implementatie en netwerk contacten

Project portfolio

aukje op event
Meandair BV

Meandair is bezig met het bouwen van een weer satellite service die piloten helpt de veiligste route te plannen: Radair4D. Ik help ze bij opzetten van een social media beleid, het uitbreiden van hun bekendheid en het bouwen van een marketingplan. Daarnaast komen ze via mij in contact met potentiele investeerders en zakenpartners. Het is erg leuk om onderdeel van dit internationale team te zijn en hun mooie start-up een stap verder te brengen.

groepsfoto KLM
Avy BV

Avy is een bedrijf die een droneforgood ontwikkelen om mensen te kunnen helpen. In afgelegen gebieden kan deze drone worden ingezet om medische goederen snel op de juiste locatie te krijgen. Ik heb ze geholpen om zich goed op congressen te profileren en een actieve ondersteuning bij het Business Development proces te bieden. Het is heel bijzonder wat dit bedrijf voor de wereld doet en het is erg mooi om hier aan bij te hebben mogen dragen. Ik acteer nog steeds als ambassadeur voor deze start-up.

event in collegezaal
Silverwing Aeronautics

Silver Wings is een delftse start-up die een vertical take-off drone voor persoonlijk vervoer ontwikkelen. Ik ben trots om deze start-up te sponsoren en te ondersteunen bij het zoeken naar de juiste verzekering.

event op grasveld
AviAssist Foundation

AviAssist Foundation is een organisatie die veiligheidstrainingen aan luchtvaart professionals in Afrika aanbiedt. Ik ondersteun deze stichting, als vrijwilliger, op het gebied van marketing en communicatie van grote evenementen, vanwege mijn ervaring daarin. Ik vind veiligheid in de luchtvaart erg belangrijk en ik draag de organisatie een warm hart toe.

aukje op event
Passie voor vliegen

Passie voor vliegen is een jaarcongres voor de kleine luchtvaart dat van 2012 tot en met 2016 heeft plaatsgevonden. Elk jaar gaven verschillende interessante sprekers en bedrijven rond twee jaargebonden thema's interessante presentaties. De eerste editie in 2012 was in samenwerking en justairborne.com. De twee daaropvolgende congressen hebben wij zelfstandig georganiseerd. Momenteel ondersteunen wij bestaande nederlandse luchtvaart congressen zoals het Nederlands General Aviation Symposium.

aukje op event
Falcon Robotics

Falcon Robotics is een start-up op het gebied van autonomous vliegen, drones en robotica in Dubai. Ik begeleid deze start-up op het gebied van marketing en communicatie, en vind het leuk om te zien hoe het bedrijf aan het groeien is.